Full 1

Different times
require a different approach

technology-driven new ways of working

working in the metaverse

technology-driven new ways of working

Technology-driven new ways of working

Full 1

Different times
require a different approach

technology-driven new ways of working

working in the metaverse

technology-driven new ways of working

Technology-driven new ways of working

Full 1

Different times
require a different approach

technology-driven new ways of working

working in the metaverse

technology-driven new ways of working

Technology-driven new ways of working

previous arrow
next arrow
  KEYNOTE SPREKERS

We zijn verheugd om marktleiders, visionairs en experts samen te brengen om hun inzichten en expertise te delen op The Workplace Transformation Summit. Onze line-up van keynote sprekers vertegenwoordigt enkele van de meest invloedrijke stemmen op het gebied van data science, werkplekstrategie, arbeidsmarkt, HR, organisatiecultuur, AI en eXtended Realities, en we zijn blij dat we hen mogen verwelkomen voor deze eerste editie van het evenement.

Alle vertegenwoordigde vakgebieden kruisen of worden beïnvloed door technologische vooruitgang en digitalisering. Elk van deze gebieden maakt gebruik van data, technologie of digitale platforms om de bedrijfsvoering, besluitvorming, efficiëntie en innovatie binnen hun respectieve domeinen te verbeteren.

 

Daartoe brengt elk van de sprekers een schat aan kennis en ervaring mee naar het podium. Hun bijdragen beloven de discussie over werken in de toekomst te verrijken en ons te inspireren tot nieuwe inzichten en innovatieve oplossingen.

Image
  BE INSPIRED
Image

Aaron Mirck

Spreker over technology, AI,
slimmer werken en digitale etiquette

Aaron Mirck z’n missie is om technologie begrijpelijk te maken voor het grote publiek. En inzicht te bieden in de impact van technologie op de maatschappij. “Ik geloof dat we een stuk slimmer, aardiger, productiever en gelukkiger worden als we bewuster omgaan met technologie.” Aaron is een veelgevraagd spreker die door het hele land lezingen over technologie geeft.

 

Hij schreef de volgende boeken:

Dit algoritme deugt niet, een verzameling gedichten over technologie.

Diana Russo

HR & organisatie vernieuwer
spreker, ‘advisor by doing’, trainer & facilitator

Image

Na meer dan 10 jaar ervaring in HR-leiderschapsrollen, realiseerde ik me dat er een fundamentele verschuiving plaatsvond die de manier waarop we werk organiseren en organisaties ontwerpen drastisch zou transformeren. Dit zette me aan om nieuwe benaderingen te testen, onderzoek te doen op dit gebied en nieuwe denkkaders te ontwikkelen, wat me in 2009 ertoe bracht mijn eigen adviesbureau te starten!

 

In de 15 jaar die volgden, richtte ik mijn activiteiten op het helpen van organisaties bij hun transformatie van traditionele naar dynamische en wendbare organisaties. 

Met het concept van ‘The 12 Ingredients of Agile Organizations’, een speciale focus op (digitale) werknemerservaring en mensgericht leiderschap, inspireer en stimuleer ik HR, leiderschap en teams om de toekomst van werk te verkennen en ‘nieuwe’ manieren van werken te omarmen.

 

BSc. Fashion Engineering & Management, MSc. Organizational Culture & Leadership, MIT: Impact Artificial Intelligence on Businesses.

Image

Dr. Will Hurst

Universitair hoofddocent in Data Science and eXtended Realities &
Hoofd van the Social Creative Technologies Lab

Ik ben universitair hoofddocent in Data Science and eXtended Realities in the Information Technology Group bij Wageningen University. Ik heb meer dan 100 internationale publicaties op mijn naam staan op het gebied van data science, creatieve technologieën, kritieke infrastructuren, simulatie en 3D-graphics.
 
Voordat ik bij Wageningen University startte, was ik een award-winning Reader (Associate Professor) in Creative Technologies aan het Department of Computer Science van de Liverpool John Moores University, waar ik 6 jaar heb gewerkt.
In die tijd doceerde ik verschillende vakken, waaronder datavisualisatie, digitale spelcontentproductie, internet- en webtechnologieën, interactieve multimediasystemen en digitale storytelling.

Nick Lettink MSc.

Directeur en consultant bij YNNO

Image

Ik heb een passie voor maatschappelijke innovaties en ontwrichtende veranderingen in werk en de werkomgeving. Door te redeneren vanuit brede maatschappelijke ontwikkelingen en toekomstperspectieven en deze praktisch toepasbaar te maken, probeer ik de wereld van werk te verbeteren.

 

Mijn trackrecord varieert van opdrachten bij internationale bedrijven tot lokale gemeenten. Wat is de belangrijkste overeenkomst tussen al deze organisaties? Er is een grote maatschappelijke verandering die invloed heeft op hun manier van werken.

De afgelopen 10 jaar heb ik een grote verschuiving opgemerkt in de waarde van de werkplek. Als consumenten in de samenleving worden we naast functionaliteit steeds meer aangesproken op beleving. Dit komt ook tot uiting in de manier waarop wij de werkomgeving waarnemen.
Image

Anne Megens

Directeur Beleid & Advies
bij AWVN

Anne Megens (1988) is directeur Beleid & Advies bij AWVN. AWVN is de grootste werkgeversvereniging van Nederland en adviseert bedrijven en brancheverenigingen over uiteenlopende HR-vraagstukken en cao-onderhandelingen. AWVN is nauw betrokken in het polderoverleg en behartigt belangen van werkgevers in Den Haag.
Eerder was Anne verbonden aan de Sociaal-Economische Raad en werkte ze aan adviezen aan het kabinet op het gebied van de arbeidsmarkt en sociale zekerheid. Anne studeerde arbeidsrecht en arbeids- en organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam.

Vincent le Noble

Oprichter & CEO Measuremen
Workplace Analytics om werkplekken wereldwijd te verbeteren

Image

Vincent le Noble is de oprichter en CEO van Measuremen, een toonaangevend bedrijf dat werkplekanalyses levert. Al bijna 20 jaar verzamelt Measuremen gegevens over het gebruik van werkomgevingen en biedt het waardevolle inzichten aan organisaties over de hele wereld. Met activiteiten in meer dan 50 landen beschikt Measuremen over ongeëvenaarde expertise op het gebied van data-gedreven besluitvorming.

 

Vincent’s passie voor het optimaliseren van werkomgevingen heeft geleid tot aanzienlijke bijdragen in de sector. Hij helpt organisaties hun werkplekstrategieën te verbeteren en te stroomlijnen door middel van innovatieve technieken en uitgebreide data-analyse. Zijn leiderschap heeft Measuremen gepositioneerd als een essentiële partner voor bedrijven die streven naar een optimale werkplekervaring.

Naast zijn rol bij Measuremen is Vincent actief bij diverse verenigingen binnen het vakgebied en deelt hij zijn kennis op internationale congressen en evenementen. Zijn toewijding en expertise maken hem tot een gewaardeerd spreker en thought leader in de branche. In zijn keynotes biedt hij praktische inzichten en strategieën om werkomgevingen te transformeren en te optimaliseren voor toekomstig succes.
Image

Kees Verhoeven

Adviseur, auteur, spreker
Eigenaar Bureau Digitale Zaken

Kees Verhoeven (1976) werd geboren in Utrecht, waar hij eind vorige eeuw Economische Geografie studeerde. Na een studie-uitwisseling in Madison (VS) en vrijwilligerswerk in Antigua (Guatemala) werkte hij bij de Kamer van Koophandel en MKB-Nederland voordat hij directeur werd van MKB-Amsterdam. Tussen 2010 en 2021 was hij namens D66 lid van de Tweede Kamer. Na jaren campagneleider en vice-partijvoorzitter te zijn geweest, wijdde hij zich vanaf 2017 volledig aan digitale technologie als politiek vraagstuk.
Na zijn vertrek uit de Tweede Kamer richtte hij Bureau Digitale Zaken op en zet zich als onafhankelijk tech-expert in voor een menselijke samenleving in het digitale tijdperk. Hij schreef het boek "De Democratie Crasht" en is voorzitter van de Raad van Advies van de KNVI. Verhoeven voetbalt al veertig jaar onafgebroken en leest wekelijks een boek.

Dr. Herman Kok

Thought leader en mede-oprichter
The Workplace Transformation Company

Image

Als mede-oprichter van The Workplace Transformation Company houd ik me bezig met het doorgronden van en adviseren over de impact van technologische vernieuwing op werk en de werkplek en hoe daarmee verbeterde economische resultaten te behalen zijn. Deze werkplektransformaties, als in een radicale verandering van waar, wanneer en hoe we werken, geven vorm aan toekomstige managementpraktijken en maatschappelijke normen.

 

Als onderzoeker houdt ik me bezig met omgevings-gebruikersrelaties, hoe de fysieke omgeving invloed heeft op menselijk gedrag, emoties en welzijn. Met mijn rol als docent Workplace Transformation en Entrepreneurship aan Wageningen University breng ik een unieke mix van academische nauwkeurigheid en praktische expertise aan tafel.

 

Ik ben gepromoveerd bedrijfskundige aan Wageningen University bij de Business Management and Organization Group, op onderzoek naar de toegevoegde waarde van facility management.

Momenteel schrijf ik een boek over werkplektransformatie; wat als waar, wanneer en hoe we werken radicaal veranderen als gevolg van buitengewone technologische, economische en maatschappelijke veranderingen? 

 

Eerder schreef ik meerdere boeken over het snijvlak van marketing en facility management en (wetenschappelijke) boekbijdragen over de meerwaarde van facility management en facilitaire bedrijfsvoering. 

 

Boeken:

2013 - De faciltaire regieorganisatie in bedrijf (mede-auteur)

2005 - Brugboek marketing voor facilitaire dienstverleners

1999 - Een concurrerend facilitair bedrijf

1997 - Marketing van de facilitaire organisatie

TECHNOLOGY-DRIVEN NEW WAYS OF WORKING

Ontdek de laatste stand van zaken en waartoe bedrijven nu en in de toekomst in staat zijn
Image

Partners

Image
Image