Full 1

Different times
require a different approach

technology-driven new ways of working

working in the metaverse

technology-driven new ways of working

Technology-driven new ways of working

Full 1

Different times
require a different approach

technology-driven new ways of working

working in the metaverse

technology-driven new ways of working

Technology-driven new ways of working

Full 1

Different times
require a different approach

technology-driven new ways of working

working in the metaverse

technology-driven new ways of working

Technology-driven new ways of working

previous arrow
next arrow
  OVER THE WORKPLACE TRANSFORMATION COMPANY

Bij The Workplace Transformation Company helpen we organisaties te begrijpen hoe technologische innovaties werk en de werkplek kunnen verbeteren voor betere economische resultaten. We spreken over mogelijke werkplektransformaties, een radicale verandering van waar, wanneer en hoe organisaties kunnen werken, en hoe deze toekomstige managementpraktijken en maatschappelijke normen beïnvloeden. We bereiken onze doelgroepen via dialoogsessies, masterclasses, sociale media, summits, nieuwsbrieven en een besloten community.

Werkplektransformatie verwijst naar het proces van het herdefiniëren en herstructureren van de traditionele werkomgeving om deze af te stemmen op moderne behoeften, technologieën en arbeids(markt)trends. Het omvat het implementeren van veranderingen in management, systemen, organisatiecultuur, werkomgeving en technologische integratie in werkmethoden om de arbeidsomstandigheden en het welzijn van werknemers te verbeteren en de productiviteit en efficiëntie van organisaties te verhogen.
Image
Image

Introductie Dr. Herman Kok - co-founder

Thought Leader Workplace Transformation

Decennia van ondernemingsgeest en innovatie! Van een baanbrekende softwareonderneming in de jaren 80 en 90 tot het vormgeven van de toekomst van facility management als doorgewinterde consultant. Auteur van meerdere invloedrijke boeken over marketing en regievoering in facility management, ondersteund door een PhD van Wageningen University, met onderzoek naar de toegevoegde waarde van facility management. Gepassioneerd door kennisdeling geef ik les aan Wageningen University over Workplace Transformation en Entrepreneurship. Momenteel leid ik werkplekonderzoek bij Shign en ben ik medeoprichter van The Workplace Transformation Company.

 

Let's revolutionize the workplace together!

 

 

Schrijver meerdere boeken en publicaties

Momenteel schrijf ik een boek over werkplektransformatie; als waar, wanneer en hoe we werken radicaal verandert als gevolg van buitengewone technologische, economische en maatschappelijke veranderingen.

 

Deze gebeurtenissen leiden op enig moment tot een wijdverspreide verschuiving in manieren van werken, met als opvallend voorbeeld de plotselinge brede acceptatie van thuiswerken sinds de pandemie. Op basis van inzichten uit eerdere transformaties, die teruggaan naar de Industriële Revolutie (± 1760-1840) en de Digitale Revolutie (1960-1980), schrijf ik over een verschuiving die gaande is en die de toekomst van werken en de werkplek vormgeeft. Het op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde boek is daarnaast ook opiniërend. In het boek ga ik ook uitvoerig in op de management- en sociale implicaties van deze werkplektransformatie die de wereld van werk en werkplek blijvend zullen ontwrichten.

 

Eerder verschenen boeken:

2013 - De faciltaire regieorganisatie in bedrijf (mede-auteur)

2005 - Brugboek marketing voor facilitaire dienstverleners

1999 - Een concurrerend facilitair bedrijf

1997 - Marketing van de facilitaire organisatieImage
workplace transformation art image


The Workplace Transformation Summit

Ontdek tijdens het summit dat andere manieren van werken dankzij technologie kunnen helpen om prestaties en (arbeids)marktpositie van bedrijven te verbeteren. Bedrijven zijn wel gericht op vernieuwen. Maar waar en hoe werk uiteindelijk wordt georganiseerd en uitgevoerd is vaak nog traditioneel, zoals op kantoor. Daarom worden kansen om echt impact te maken gemist. Sterker, dat is in een periode van een toenemende krapte op de arbeidsmarkt, het stagneren van de arbeidsproductiviteit en een veranderende opvatting over werk-privébalans en autonomie uiteindelijk nooit de oplossing.

 

Laat je inspireren door de laatste trends in werkplekstrategieën, de buitengewone waarde van AI en werken in eXtended Realties, de doorbraak die technologie in de huidige arbeidsmarktsituatie kan veroorzaken en hoe we dat als individu en als samenleving onder de knie kunnen krijgen.


read more about Herman Kok 

TECHNOLOGY-DRIVEN NEW WAYS OF WORKING

Find out the latest state and what companies are capable of now and in the future
Image

Partners

Image
Image